Ažurirano: 25.04.2022.

IZJAVA O ODRICANJU ZA WWW.BONACAPULA.HR

Podaci koje pruža GL PRO Gastronomy d.o.o. (“Tvrtka”, “mi”, “naše”, “nas”) na bonacapula.hr (“stranica”) namijenjena je samo općim informacijskim svrhama. Sve informacije o stranici daju se u dobroj vjeri, međutim, ne dajemo nikakvu reprezentaciju ili jamstvo bilo koje vrste, izričito ili implicirano, u pogledu točnosti, adekvatnosti, valjanosti, pouzdanosti, dostupnosti, ili potpunost bilo kakvih podataka na stranici.

VANJSKE POVEZNICE

Web lokacija može sadržavati (ili vas može poslati putem web stranice) na druge web stranice ili sadržaj koji pripadaju ili potječu od trećih strana ili poveznice na web stranice i značajke. Takve vanjske veze mi ne istražujemo, ne nadgledamo ili provjeravamo točnost, primjerenost, valjanost, pouzdanost, dostupnost ili cjelovitost.

SVJEDOČENJA

Web lokacija može sadržavati svjedočenja korisnika naših proizvoda i / ili usluga. Ova svjedočenja odražavaju stvarna iskustva i mišljenja takvih korisnika. Međutim, iskustva su osobna za te određene korisnike i ne moraju nužno biti reprezentativna za sve korisnike naših proizvoda i / ili usluga. Ne tvrdimo i ne biste trebali pretpostaviti da će svi korisnici imati ista iskustva.

OSOBNO ISKUSTVO MOŽE SE RAZLIKOVATI

Svjedočenja na web mjestu dostavljaju se u različitim oblicima kao što su tekst, audio i / ili video, a mi ih pregledavamo prije objavljivanja. Oni se pojavljuju na web mjestu doslovno kako ih daju korisnici, osim ispravljanja gramatičkih ili tipkajućih pogrešaka. Neka su svjedočenja možda skraćena.

Stavovi i mišljenja sadržana u svjedočenjima pripadaju isključivo pojedinom korisniku i ne odražavaju naše stavove i mišljenja.

POGREŠKE I PROPUSTI

Iako smo pokušali osigurati da su informacije sadržane na ovom mjestu dobivene iz pouzdanih izvora, GL PRO Gastronomy d.o.o. nije odgovoran za pogreške ili propuste ili za rezultate dobivene uporabom tih podataka. Sve informacije na ovoj web stranici daju se “kao što jesu”, u izvornom obliku, bez jamstva cjelovitosti, točnosti, pravovremenosti ili rezultata dobivenih uporabom tih podataka i bez bilo kakve garancije, izričite ili podrazumijevane, uključujući, ali ne ograničavajući se na jamstva za izvedbu, trgovinu i podobnost za određenu svrhu.

LOGOTIPI I ZAŠTITNI ZNACI

Svi logotipi i zaštitni znaci trećih strana na koje se upućuje bonacapula.hr su zaštitni znakovi i logotipi njihovih vlasnika. Svako uključivanje takvih žigova ili logotipa ne podrazumijeva ili ne predstavlja odobrenje, odobravanje ili sponzorstvo GL PRO Gastronomy d.o.o. od strane takvih vlasnika.

KONTAKT

Za sva pitanja kontaktirajte nas: izabela@glpro-gastronomy.hr.